pasukan

Jumpa Pengasas

Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie

“Tiada masanya yang buruk untuk memulakan sesuatu. Untuk jenama premium seperti AFYAA memulakan langkah, saya tidak dapat memikirkan masa yang lebih sempurna selain sekarang. Kerana hanya sekarang, orang akan mula memahami kepentingan hidup secara sihat dan bersih.”

galeri

Momen bersama AFYAA

Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie

Setiap manusia bermula dengan hadiah yang paling indah yang tidak ada sesiapa yang boleh berikan, iaitu masa dan kesihatan. Saya sibuk mengejar impian untuk menjadi seorang doktor dan angkasawan sebelum saya menetap dan diberkati dengan anak-anak yang cantik sehingga saya lupa bahawa masa berlalu dan kesihatan akan merosot seiring waktu.

Segala puji bagi Allah Yang Maha Kuasa, saya masih memiliki masa dan kesihatan dan saya ingin memanfaatkannya sepenuhnya untuk kebaikan masyarakat. Saya ingin orang memiliki kesihatan yang lebih baik supaya mereka dapat mencipta momen berharga bersama orang yang dicintai, sebagaimana yang saya lakukan.

Kita tidak mempunyai kawalan ke atas masa, tetapi kita pasti dapat mengawal kesihatan kita. Inilah sebabnya AFYAA dilahirkan, dengan komitmen untuk memberikan manfaat gaya hidup sihat dan berkualiti melalui produk makanan fungsional premium yang bersijil halal. Saya yakin dengan kehadiran AFYAA, kita mampu memberikan anda kawalan penuh ke atas kesihatan anda dan tiada tempat untuk penyesalan, supaya anda dapat berkongsi momen hidup yang bermakna bersama orang yang dicintai.