TENTANG

Kenali AFYAA

TENTANG KAMI

afyaa

AFYAA mengakui nilai tak tergantikan dari masa dan kesihatan. Nama kami, berasal dari bahasa Arab, melambangkan kebebasan dari penyakit, menekankan kawalan manusia terhadap kesejahteraan.

Kami memberi keutamaan kepada kemajuan positif, dipandu oleh kepercayaan bahawa ‘kesabaran membawa kemakmuran.’ Pusat kepada misi kami adalah idea bahawa ‘kesihatan adalah kekayaan’ (نِعْمَة – nikmat). Halal, bagi kami, melampaui agama, berfokus pada etika dan kebersihan universal. Menjaga kesihatan dihargai, bukan rutin, dan kami menawarkan pelbagai alternatif untuk kesejahteraan optimal, menolak pendekatan ‘satu ubat menyembuhkan semua’.

Visi Kami

Menjadi jenama Halal yang diiktiraf di seluruh dunia. Kami bertujuan untuk menyediakan anda alternatif terbaik untuk mengekalkan kesihatan, melalui penggunaan bahan-bahan sunnah seperti yang sangat digalakkan dalam Islam.

Misi Kami

AFYAA berkomitmen untuk meningkatkan kualiti hidup dengan produk makanan HALAL dan nutrisi berkualiti premium.

afyaa

Nilai-Nilai Utama Kami

Pemberdayaan Kesihatan

AFYAA memberikan pendekatan dan produk unggul untuk kehidupan sihat, memberdayakan anda mengawal kesihatan dalam waktu yang singkat.

Jihad Kesihatan

AFYAA merupakan syarikat makanan fungsional yang mempromosikan gaya hidup sihat sebagai bentuk Jihad dalam agama Islam.

Penjagaan Utama

Kami sangat mengambil peduli terhadap kesejahteraan anda dan menekankan kepentingan menghargai kesihatan sebagai aset kehidupan yang paling utama.

Menaikkan Kesejahteraan

Kami ingin meningkatkan kehidupan anda dengan pemikiran “kesihatan adalah kekayaan” dan bahawa kita sepatutnya menghargai kesihatan kita pada setiap masa.

Penyelesaian Kesihatan

Kami bertujuan untuk menyediakan anda alternatif terbaik untuk mengekalkan kesihatan, melalui penggunaan bahan-bahan sunnah seperti yang sangat digalakkan dalam Islam.

Janji Jenama

Sebagai syarikat makanan fungsional premium, bahan berpaten, berjenama, dan disokong secara saintifik kami diiktiraf halal untuk keberkesanan maksimum.